Camping Memling Galerij

CAMPING MEMLING GALERIJ: AFBEELDINGEN

Welkom in de Galerij van Camping Memling! Hier kunt u de mooiste afbeeldingen van Camping Memling bekijken, een groene oase van rust in de buurt van Brugge. Deze galerij geeft een goed beeld van onze camping die perfect is voor caravans, campers en tenten. Verdwaal in het historische Brugge voor een unieke belevenis en geniet van de serene omgeving van de camping. Voor natuurliefhebbers biedt de omgeving van camping Memling prachtige fiets- en wandelroutes. moderne faciliteiten zoals gratis WiFi, schone sanitairgebouwen en een handige camper serviceplaats. Kom tot rust in de groene omgeving, geniet van het gezelschap van andere kampeerders en beleef een onvergetelijke vakantie dicht bij een van de mooiste steden van België.

BRUGGE

Brugge is een wandelstad; laat je verdwalen in het sprookjesachtige Brugge. De smalle, kronkelende straatjes, historische gebouwen en schilderachtige grachten zorgen voor een magische sfeer die je nergens anders vindt. Een boottocht op de Reien maakt de ervaring compleet en biedt een uniek perspectief op de stad. Terwijl je door het water glijdt, krijg je een prachtig uitzicht op de middeleeuwse architectuur en charmante bruggen.

Geniet van de sfeervolle avondverlichting in Brugge en overnacht in Camping Memling. ‘s Avonds komt Brugge tot leven met prachtige verlichte straten en pleinen die een romantische ambiance creëren. Een wandeling door de verlichte stad is een betoverende ervaring die je niet mag missen. Overnacht op Camping Memling om na een dag vol avontuur tot rust te komen in een groene oase.

Ontdek de rijke geschiedenis van Brugge met een bezoek aan het Groeningemuseum of het Belfort. Het Groeningemuseum herbergt een indrukwekkende collectie Vlaamse kunst, van de vroege Vlaamse Primitieven tot moderne meesters. Het Belfort, een van de iconische symbolen van Brugge, biedt een adembenemend uitzicht over de stad na een beklimming van de 366 treden.

Proef de lekkere bieren zoals de Brugse Zot. Brugge staat bekend om zijn brouwerijen en biercafés, waar je kunt genieten van lokale bieren die met passie en vakmanschap zijn gebrouwen. Bezoek een van de vele gezellige cafés om de authentieke smaak van Brugse bieren te ervaren.

Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een wandeling door het historische centrum, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De geplaveide straten, oude kerken en pittoreske pleinen nemen je mee terug in de tijd en bieden een kijkje in het rijke verleden van de stad. Laat je verdwalen in het historische Brugge voor een unieke belevenis en geniet van alles wat deze betoverende stad te bieden heeft.

NL